Belkin TrueClear Pro screenprotectors koop je bij Digipas Goes

3 jaar garantie op Apple iPad & Mac.

installatie & reparatie service in de winkel en aan huis.

TrueClear® Pro Advanced Screen Care™

BESCHERMING TEGEN KRASSEN, GLASBREUK EN ANDERE BESCHADIGINGEN

BESCHERMING TEGEN KRASSEN, GLASBREUK EN ANDERE BESCHADIGINGEN

 

Onze smartphones zijn essentieel in ons dagelijks leven. We gebruiken ze niet alleen voor ons werk, maar ook om belangrijke momenten vast te leggen en contact te houden met familie en vrienden. Bescherm het display van uw smartphone daarom op de best mogelijke manier, met een hoogwaardige screenprotector en laat hem aanbrengen door een expert bij Digipas. Zoek de screenprotector die het beste bij u past en zorg ervoor dat het scherm van uw telefoon blijft werken zoals u gewend bent en er als nieuw uit blijft zien.

ONGELOOFLIJK TRANSPARANT, GLAD EN PRECIES AAN TE BRENGEN

 

Met het TrueClear Pro Advanced Screen Care-systeem van Belkin worden onze geavanceerde screenprotectors uiterst precies aangebracht door een expert. De beschermlaag van hoogwaardig materiaal voelt aan en ziet eruit als het scherm van uw telefoon. Onze screenprotectors worden met ongekende precisie professioneel aangebracht met behulp van het door ons ontwikkelde system. Uw telefoon blijft er precies zo uit zien als zonder screenprotector terwijl de aanraakgevoeligheid gelijk blijft.

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR UW APPARAAT

 

Niet alle apparaten zijn hetzelfde, dus waarom zouden we het bij één soort screenprotector houden? Belkin heeft verschillende displaybeschermingsoplossingen ontwikkeld voor Apple-, Samsung- en Android-toestellen.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN: INVISIGLASS ULTRA

 

InvisiGlass Ultra van Belkin is vervaardigd met behulp van de expertise van Corning® Incorporated op het gebied van specialistische glasproducten en is gemaakt van Accessory Glass 2 by Corning. Hiermee is een nieuwe standaard gezet in displaybescherming. InvisiGlass Ultra biedt een verbeterde krasbestendigheid en zorgt ervoor dat eventuele krassen minder zichtbaar zijn. Bovendien is het beter bestand tegen vallen dan screenprotectors van gehard glas of kunststof. En toch is dit speciale kristalheldere glas slechts 0,21 mm dik, waardoor de gevoeligheid van het touchscreen behouden blijft. Het enige verschil voor uw telefoon is dat deze beter beschermd wordt tegen beschadiging.

 

HOOGWAARDIGE MATERIALEN: GEHARD GLAS

 

Gehard glas is drie keer zo sterk als plastic, sterker dan normaal glas en biedt veerkrachtige en stevige bescherming van het scherm van uw telefoon. De screenprotector van gehard glas is gemaakt van echt glas waardoor hij glad aanvoelt en de aanraakgevoeligheid van het scherm niet beïnvloed wordt. Hij is uitvoerig getest om de helderheid en scherpte die u van uw smartphone verwacht, te kunnen garanderen.

Hulp nodig? bel 0113 21 60 25

Belkin

RESELLER

Digipas Goes

Belkin

Kabels

 

Digipas Goes

Lange Vorststraat 42 | 4461 JP Goes | T (0113) 21 60 25 | www.digipas.nl | www.facebook.com/digipas.nl